Wishlist(s)

Because my birthday is coming next month, bolehlah yaaa iseng-iseng bikin wishlist. Well, semakin menua rasanya udah ga hanya ingin sekedar barang macam jaman SMA or kuliah yang rasanya ultah minta handphone baru. Wow, 1 more month to be a quarter life. Such a blessing! Well, here’s my wishes:

1. Persiapan pernikahan lancar sampai hari H. Drama pernikahan segera berlalu (walau ini baru permulaan loh tapi udah stress). Banyak banget perintilan yang masih harus disiapin dan pastinya finansial juga perlu ready juga. Harapan utamanya sih semoga hari H acara berjalan lancar dan bisa ngucapin janji nikah lancar ga pake nangis. AMIN. I just can’t wait till August.

2. A home not a house. Some people says home is where the heart is πŸ™‚

3. Holiday trip(s) with Pamanbuy all around the world. First destination might be Bali for honeymoon. Then New York, Sydney, and London someday.

4. Cooking! Well at least masakan rumah yang simple2 aja.

5. Ada niat bangun pagian untuk mulai merias wajah (rajin buka tutorial youtube)

6. Gendutin badan 5kg lagi please lice napsu makan dong 😦

7. A walk in closet and a customize vanity.

8. Go to disneyland/disneyworld and take a photo with all characters plus see the fireworks.

9. Actually I really wanna watch Katy Perry concert in May 2015. BUT, the price is toooooo expensive i just can’t afford it 😦 So does F1 Singapore Concert 😦 😦 There will be Pharell Williams and Maroon5. OMG i want the ticket so bad!!!!!!!!

10. Klise tapi ngerasa penting banget. Pengen kesehatan buat aku pribadi plus pamanbuy, dad, mom, kakak especially the baby belly, mas, and mbak cici.

I think that’s all. New gadget? well, still in love with mine now. Ah mungkin kalau ada yang berniat ngisi barang untuk di rumahku (read: kulkas, microwave, mixer, oven, etc)? Diterima dengan senang hati πŸ™‚

Ciao!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s